<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1066757590101687&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

BLOGI


Pysy ajan tasalla pilvimaailmasta!

Kiinnostaako sinua teknisempi sisältö? Katso siinä tapauksessa myös tekninen blogimme.

20 kesäkuuta
2017

Yritysten ja organisaatioiden IT-toimintoja viedään nyt vikkelästi pilveen. Pilveen siirtyessä yritykset sortuvat yleisimmin näihin kolmeen virheeseen, raportoi InfoWorld.

Lue lisää

Pilvipalvelut Cloud Maturity Index

02 kesäkuuta
2017

Kansainväliset pilvi-inframarkkinat jatkoivat hurjaa kasvuaan kuluvan vuoden ensimmäisellä neljänneksellä. Toukokuun alussa ilmestyneen, tutkimustalo Canalysin tutkimusraportin keskeisimmät tulokset ovat tässä:

Lue lisää

AWS Microsoft Azure Pilvimarkkina Google Cloud Platform Tutkimusraportti

23 toukokuuta
2017

Sillä ei ole väliä, mitä sanoo, vaan sillä, mitä kuulija sanotusta muistaa. Mitä monimutkaisempi asia, sitä suurempi merkitys hyvällä tarinalla on.

Lue lisää

CIO Tarinankerronta Strategia

04 toukokuuta
2017

Monet yritykset ovat vaikeuksissa. Neljä viidestä brittiyrityksestä kokee, että ne eivät menesty digitaalisessa murroksessa ilman pilviteknologian asiantuntijoita. Näiden asiantuntijoiden rekrytoinnin on kokenut vaikeaksi jopa 40 prosenttia yrityksistä. Hyvistä kandidaateista on siis kova pula, raportoi CloudPro.

Lue lisää

Pilviteknologia Rekrytointi Digitalisaatio Osaajapula

26 huhtikuuta
2017

Kivijalkakaupan piti kuolla verkkokauppojen tieltä jo vuosia sitten. Vaan kuinkas kävikään, verkkokauppajätit ovat päinvastoin ryhtyneet perustamaan kivijalkakauppoja, toki monikanavaisuuden nostaessa samaan aikaan päätään kaikkialla. Kuinka kaupan ala tulee jatkossakin säilyttämään jalansijansa digitalisaation muokkaamassa markkinassa ja yhteiskunnassa ylipäätään? 

Lue lisää

Pilvipalvelut Pilvivallankumous